Facebook - Power of Rudaska By Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Colectia Constelatie - RAC / Ajna

|

Aceasta bratara este creata folosind Rudraksha autentica si pietre semipretioase, in functie de zodia si chakra dominta. Fiecare bratara este personalizata si insotita de un certificat de autenticitate.

RON300,00
RON200,00
Disponibilitate: Personalizat, la comanda
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.
Descrierea produsului Comanda acum Mod de curatare

Descriere

Chakra dominanta a zodiei rac este Ajna (chakra celui de al treilea ochi) deci bratara din colectia Constelatie este creata manual si personalizat combinand Rudraksha autentica cu cinci mukhi (cinci fatete), cu o dimensiune de 7 - 9 milimetri si pietrele semipretioase caracteristice zodiei Racului si a chakrei dominante.

Pietrele semipretioase recomandate pentru zodia racului sunt pietrele albe, incolore si argintii dar si urmatoarele pietre: acvamarin, agat de foc, agat de muschi, aventurin, calcedonie, calcit, carneol, citrin, chihlimbar, cristal de stanca, cuart roz, calcedonie, crisocola, crisopraz, diamant, fluorit, granat, howlit alb, jad, lapis lazuli, moldavit, opal, ochi de tigru, onix alb, perla, peridot, piatra lunii, rodonit, rubin, safir, smarald, turcoaz.

Ajna este cea de a sasea chakra si este situata in centrul fruntii, ea are culoarea indigo. Culoare complementara violetul. Pietrele semipretioase benefice pentru aceasta chakra sunt: ametist, lazurit (lapis-lazuli) sodalit, fluorit violet, turmalit albastru (indigolit), cuart, sugilit.

Fiecare bratara este insotita de certificatul de autenticitate personalizat si raportul de test cu raxe X.

Pretul unei bratari din colectia Constelatie, "Power of Rudraksha by Cozy" este de 300 lei.

Comanda acum bratara ta din colectia Constelatie / Rac

Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Data nasterii: (zz-ll-aaaa)*
Locul nasterii:*
Ora nasterii (OO:MM):
Marimea fixa a incheieturii stangi in cm (doar cifre: ex. 20, nu 20cm ):* si **
Adresa de livrare*
Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unei bratari “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii bratarilor nu este acela de a o etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.
Puterea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.

Simte diferenta, purtandu-le! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!