Power of Rudraksha by Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Bratara colectia Eternity

|

Aceasta bratara este creata pentru pentru sănătate, echilibrarea emoțiilor, claritatea minții si eliminarea energiei negative si a fost creata folosind Rudraksha cu cinci muchii, cristal de stanca si Tulsi (busuioc indian).

EDITIE LIMITATA!
Colectia "Tulsi" este o colectie limitata de doar 200 bucati cu ocazia sarbatorilor.

RON40,00
Disponibilitate: Personalizat, la comanda, editie limitata
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.

Descriere Comanda acum Mod de curatare

Aceasta colectie a fost creata manual pentru ca purtatorul sa aiba parte de sănătate, echilibrarea emoțiilor, claritatea minții si eliminarea energiei negative. Pentru asta am folosit Rudraksha cu cinci muchii, cristal de stanca si Tulsi - busuiocul indian si argint.

Avand puteri tamaduitoare Rudraksha cu cinci mukhi (cinci fatete) simbolizeaza Tatal Divin. Ne aduce calm, liniste sufleteasca, echilibrul mintii, ne asigura o viata lunga, sanatate, ne protejeaza impotriva intamplarilor nefaste si ne ajuta sa ne creem o viata prospera (sanatate, fericire, prosperitate). Pentru ca puterile benefice ale Rudrakselor sa se manifeste ele trebuie aranjate si combinate in mod corect, lucru pe care in Romania doar Power of Rudraksha by Cozy il cunoaste, lucru demonstrat si de certificatul eliberat de cel mare centru de terapii cu Rudraksha din lume Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.).

EFECTELE BENEFICE ALE BRATARII CU CRISTAL DE STANCA ASUPRA PURTATORULUI:

- stimuleaza: dinamismul, energia, actiunea, perseverenta, intelepciunea, comunicarea, creativitatea, concentrarea, studiul, memoria, claritatea, judecata. confera purtatorului: inspiratie, clarviziune, protectie, armonie in suflet, curaj, incredere, imaginatie, echilibru emotional, rabdare, dragoste, noroc, succes, bani, sanatate.
- scade: gandurile negative, accesele auto-compatimire, sentimentul de vinovatie, melancolia, sentimentul de singuratate.
- ajuta: depasirea provocarilor sortii.
- protectie impotriva adversarilor sau in situatii conflictuale si amplifica efectele celorlalte pietre langa care este purtat purificandu-le.
- sanatate: primeste, activeaza, inmagazineaza, transmite si amplifica energia, stimuleaza activitatea cerebrala, mareste lactatia, reduce durerile, febra, amplifica energiile de vindecare, benefic in caz de diaree, ameteala, convulsii, dureri, hemoragii, migrene, boli de piele, rani, anemie, astm, constipatie, dureri de cap, dureri de dinti, ulcer, leucemie, radiatii, isterie, anxietate, congestie, vertij, arsuri, bataturi, benefic pentru stomac, intestine, circulatie.

Comanda acum bratara colectia Eternity

Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Marimea fixa a incheieturii stangi in cm (doar cifre: ex. 20, nu 20cm ):* si **
Adresa de livrare*
Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unei bratari “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii bratarilor nu este acela de a o etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.
Puterea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.

Simte diferenta, purtandu-le! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!