Power of Rudraksha by Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Bratara Tulsi (busuioc indian)

|

Aceasta bratara este creata pentru pentru sănătate, echilibrarea emoțiilor, claritatea minții si eliminarea energiei negative si a fost creata folosind Tulsi (busuioc indian).

EDITIE LIMITATA!
Colectia "Tulsi" este o colectie limitata de doar 500 bucati.

RON250,00
Disponibilitate: Personalizat, la comanda, editie limitata
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.

Descriere Comanda acum Mod de curatare

Aceasta colectie a fost creata manual pentru ca purtatorul sa aiba parte de sănătate, echilibrarea emoțiilor, claritatea minții si eliminarea energiei negative. Pentru asta am folosit Tulsi - busuiocul indian si argint.

Comanda acum Bratara Tulsi

Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Marimea fixa a incheieturii stangi in cm (doar cifre: ex. 20, nu 20cm ):* si **
Adresa de livrare*
Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unei bratari “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii bratarilor nu este acela de a o etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.
Puterea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.

Simte diferenta, purtandu-le! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!