Power of Rudraksha by Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

DESIRE COLLECTION

"Power of Rudraksha by Cozy" este prima care adus in Romania si a promovat puterea fructelor de Rudraksha avand reale cunostinte, datorate studiilor efectuate in cel mai mare centru de terapii Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.) avand franciza in Romania si colaborand pentru fiecare persoana cu acestia.

Avand puteri tamaduitoare Rudraksha cu cinci mukhi (cinci fatete) simbolizeaza Tatal Divin. Ne aduce calmul, linistea sufleteasca, echilibrul mintii, ne asigura o viata lunga, sanatate, ne protejeaza impotriva intamplarilor nefaste si ne ajuta sa ne creem o viata prospera (sanatate, fericire, prosperitate). Pentru ca puterile benefice ale Rudrakselor sa se manifeste ele trebuie aranjate si combinate in mod corect, lucru pe care in Romania doar Power of Rudraksha by Cozy il cunoaste, lucru demonstrat si de certificatul eliberat de cel mare centru de terapii cu Rudraksha din lume Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.).

Aceasta colectie a fost creata pentru a oferi purtatorilor dragoste, eliberare si protectie de energii negative, sanatate, liniste sufleteasca, iubire si pasiune. Ele pot fi purtate si singure dar si impreuna pentru a oferi o protectie completa.

NOU IN ROMANIA

Bratara talisman pentru dragoste

150RON
Cumpara
NOU IN ROMANIA

Bratara talisman pentru eliberare energii negative

150RON
Cumpara
NOU IN ROMANIA

Bratara talisman impotriva energiilor negative

150RON
Cumpara
NOU IN ROMANIA

Bratara talisman pentru iubire si pasiune

150RON
Cumpara
NOU IN ROMANIA

Bratara talisman pentru liniste sufleteasca

150RON
Cumpara
NOU IN ROMANIA

Bratara talisman pentru sanatate

150RON
Cumpara