Power of Rudraksha by Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Mini Talisman Rudraksha

|

Aceast talisman este creat manual folosind Rudraksha autentica cu cinci mukhi (cinci fatete) de 7 - 9 mm, brandul sterling "Cozy", argint sterling alb, si o piatra semipretioasa..

RON50,00
RON60,00
Disponibilitate: in stoc
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.

Descriere Comanda acum Mod de curatare

Mini Talismanul este confectionata manual folosind Rudraksha autentica cu cinci mukhi (cinci fatete) de 9 mm imbracata in argint alb sterling (.925), brandul sterling "Cozy" si este personalizat folosinduse o piatra semipretioasa benefica zodiei dumneavoastra.

Avand puteri tamaduitoare Rudraksha cu cinci mukhi (cinci fatete) simbolizeaza Tatal Divin. Ne aduce calmitate, liniste sufleteasca, echilibrul mintii, ne asigura o viata lunga, sanatate, ne protejeaza impotriva intamplarilor nefaste si ne ajuta sa ne creem o viata frumoasa (sanatate, fericire, prosperitate). Pentru ca puterile benefice ale Rudraksa sa se manifeste ele trebuie aranjate si combinate in mod corect, lucru pe care in Romania si Republica Moldova doar Power of Rudraksha by Cozy il cunoaste, lucru demonstrat si de certificatul eliberat de cel mare centru de terapii cu Rudraksha din lume Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.).

ATENTIE! Mini Talismanul se poate purta la mana stanga pe o bratara sau la gat.

Comanda acum Mini Talisman Rudraksha completand datele purtatorului:
Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Data nasterii: (zz-ll-aaaa)*
Locul nasterii:*
Ora nasterii (OO:MM):
Adresa de livrare*
Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea talismanelor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unui talisman “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii talismanului nu este acela de a il etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam talismanul, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectat, este imperios necesar sa il dam jos de la mana sau gat atunci cand facem dragoste si sa il punem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa il iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu el si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa il ferim, sa nu fie atins de alte persoane. Este doar al tau, pentru sufletul tau.

Puterea talismanelor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.
Simte diferenta, purtandul! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!