Power of Rudraksha by Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Lucky Collection - Ambasador Mihaela Borcea

|

Aceasta bratara din colectia "Lucky Collection" este creata impreuna cu Mihaela Borcea folosindu-se Rudraksha, pietre semipretioase si argint sterling (.925).

EDITIE LIMITATA!
"Lucky Collection" ambasador Mihaela Borcea este o colectie limitata de doar 100 bucati.

RON150,00
RON100,00
Disponibilitate: Personalizat, la comanda
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.

Descriere Comanda acum Mod de curatare

Mihaela Borcea crede in puterea Rudrakselor si de aceea impreuna cu Power of Rudraksha by Cozy a creat "Lucky Collection", devenind ambasador al acestei colectii. Lucky Collection este creata manual si personalizata pentru sanatate, dragoste (fericire), prosperitate (bani), folosindu-se Rudraksha cu cinci mukhi (cinci fatete) de circa 9 mm care sunt combinate cu 2 pietre semipretioase naturale care va ajuta la indeplinirea dorintelor dumneavoastra, logo-ul "Cozy", cele 4 bobite precum si simbolul norocului si bunastarii - trifoiul cu patru foi sunt din argint sterling (.925).

Deci fiecare bratara "Lucky Collection - ambasador Mihaela Borcea", este personalizata astfel incat sa va aduca sanatate (cristal de stanca), dragoste (cuart roz), prosperitate (ochi de tigru) folosinduse pietrele semipretioase aferente dorintei dumneavoastra.

Avand puteri tamaduitoare Rudraksha cu cinci mukhi (cinci fatete) simbolizeaza Tatal Divin. Ne aduce calm, liniste sufleteasca, echilibrul mintii, ne asigura o viata lunga, sanatate, ne protejeaza impotriva intamplarilor nefaste si ne ajuta sa ne creem o viata prospera (sanatate, fericire, prosperitate). Pentru ca puterile benefice ale Rudrakselor sa se manifeste ele trebuie aranjate si combinate in mod corect, lucru pe care in Romania doar Power of Rudraksha by Cozy il cunoaste, lucru demonstrat si de certificatul eliberat de cel mare centru de terapii cu Rudraksha din lume Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.).

Comanda acum bratara ta “Lucky Collection - Ambasador Mihaela Borcea”

Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Data nasterii: (zz-ll-aaaa)*
Locul nasterii:*
Ora nasterii (OO:MM):
Marimea fixa a incheieturii stangi in cm (doar cifre: ex. 20, nu 20cm ):* si **
Adresa de livrare*
Piatra semipretioasa aleasa si Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unei bratari “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii bratarilor nu este acela de a o etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.
Puterea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.

Simte diferenta, purtandu-le! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!