Power of Rudraksha by Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Pandant Rudraksha Nerodinat- Colectia Star

|

Aceasta pandant este creat folosind Rudraksha cu sase mukhi (sase fatete) si argint sterling alb nerodinat (.925). Fiecare pandant este insotit de certificatul de autenticitate. Acest pandant este un talisman de protectie zodie-planeta pentru berbec si scorpion.

RON250,00
RON 150,00
Disponibilitate: in stoc
Transport: Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.

Descriere Comanda acum Mod de curatare

Aceast pandant din colectia Star este creat manual dintr-o Rudraksha cu sase mukhi (sase fatete) cu o dimensiune de 18 milimetri imbracata in argint alb nerodinat (.925). Rudraksha cu sase mukhi (sase fatete) aduce ca beneficii celui care o poarta curaj, putere de convingere, claritate in gandire si noroc. Acest pandant este un talisman de protectie zodie-planeta pentru berbec si scorpion.

Imbinand calitatile DEMONSTRATE ale rudrakshei cu aspectul placut al argintului sterling, aceast pandant este un MUST HAVE a persoanelor ce cred in puterea Rudraksha. Fiecare bratara este insotita de certificatul de autenticitate personalizat si raportul de test cu raxe X.

Comanda acum pandantul tau Rudraksha din colectia Star completand datele purtatorului:
Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Data nasterii: (zz-ll-aaaa)*
Locul nasterii:*
Ora nasterii (OO:MM):
Adresa de livrare*
Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea pandantelor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unui pandant “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii pandantului nu este acela de a il etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam pandantul, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectat, este imperios necesar sa il dam jos de la mana sau gat atunci cand facem dragoste si sa il punem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa il iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu el si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa il ferim, sa nu fie atins de alte persoane. Este doar al tau, pentru sufletul tau.

Puterea pandantelor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.
Simte diferenta, purtandul! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!