Facebook - Power of Rudaska By Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Colectia Constelatie - Varsator / Muladhara

|

Aceasta bratara este creata folosind Rudraksha autentica si pietre semipretioase, in functie de zodia si chakra dominta. Fiecare bratara este personalizata si insotita de un certificat de autenticitate.

RON300,00
RON200,00
Disponibilitate: Personalizat, la comanda
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.
Livrarea: Se face prin curier si NU este inclus in pretul bratarii
Descrierea produsului Comanda acum Mod de curatare

Descriere

Chakra dominanta a zodiei Varsatorului este Muladhara (chakra bazei) deci bratara din colectia Constelatie este creata combinand Rudraksha si pietrele semipretioase caracteristice zodiei Varsatorului si a chakrei dominante.

Pietrele semipretioase recomandate pentru zodia Varsatorului sunt blue ciel dar si urmatoarele pietre: agat de muschi, acvamarin, amazonit, ametist, chihlimbar, cristal de stanca, cuart albastru, crisopraz, fluorit, granat, howlit bleu, hematit, hiacint, jasp, labradorit, lapis lazuli, malahit, moldavit, onix, opal, obsidian albastru, ochi de soim, piatra lunii, safir, sodalit, topaz, turcoaz, zircon.

Muladhara este prima chakra si este localizata la baza sirei spinarii, ea are culoarea rosie, asa ca se pot combina cristale rosii: granat, rubin, jasp rosu. Datorita faptului ca prima chakra se extinde pana la nivelul picioarelor, pana la pamant, cristalele benefice pentru aceasta chakra sunt si de culoare neagra, maro: cuart-fumuriu, ochi-de-soim, onix, obsidian, turmalin negru, metatit, opal.

Fiecare bratara este insotita de certificatul de autenticitate personalizat si raportul de test cu raxe X.

Pretul unei bratari din colectia Constelatie, "Power of Rudraksha by Cozy" este de 300 lei.

Comanda acum bratara ta din colectia Constelatie / Varsator

Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Data nasterii: (zz-ll-aaaa)*
Locul nasterii:*
Ora nasterii (OO:MM):
Marimea fixa a incheieturii stangi in cm (doar cifre: ex. 20, nu 20cm ):* si **
Adresa de livrare*
Mesajul dumneavoastra:

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unei bratari “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii bratarilor nu este acela de a o etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.
Puterea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.

Simte diferenta, purtandu-le! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!