Facebook - Power of Rudaska By Cozy

Change your life in a great one wearing Rudraksha

Power of Rudraksha by Cozy

Colectia Energie

|

Aceasta bratara este creata folosind Rudraksha autentica cu cinci mukhi (cinci fatete), cu o dimensiune de 7 - 9 milimetri si argint sterling (.925).

Fiecare bratara este insotita de certificatul de autenticitate personalizat si raportul de test cu raxe X.

RON 350,00
RON 250,00
Disponibilitate: Personalizat, la comanda
Transport: NU este inclus in pret, si se face DOAR prin NEMO Express. Pretul este de 8 lei + TVA pentru Bucuresti si 11 lei + TVA pentru restul oraselor din Romania.
Descrierea produsului Comanda acum Mod de curatare

Descrierea

Aceasta bratara este creata folosind Rudraksha autentica cu cinci mukhi (cinci fatete), cu o dimensiune de 7 - 9 milimetri si argint sterling (.925).

Fiecare talisman este insotit de certificatul personalizat de autenticitate si raportul de test cu raxe X.

Pretul unei bratari din colectia Energie, "Power of Rudraksha by Cozy" este de 350 lei.

Comanda acum bratara ta din colectia Energie

Denumire produs comandat:*
Nume complet:*
Adresa e-mail:*
Numar de telefon:*
Data nasterii: (zz-ll-aaaa)*
Locul nasterii (doar localitatea):*
Ora nasterii (OO:MM):
Marimea fixa a incheieturii stangi in cm (doar cifre: ex. 20, nu 20cm ):* si **
Adresa de livrare (strada, numar, localitatea, judet):*
Mesajul dumneavoastra:


** Lungimea bratarii este data de masura incheieturii mainii stangi in locul ceasului, masurata de dumneavoastra cu un centimetru.

Mod de curatare:

Folosirea si curatarea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy

Pentru a atrage toata energia unei bratari “Power of Rudraksha by Cozy” este importanta grija pe care trebuie sa o avem fata de aceste margele divine. Scopul purtarii bratarilor nu este acela de a o etala precum o bijuterie. Fructele copacului Rudraksha, din care sunt făcute bratarile, emit vibratii in cadrul corpului uman si au reale proprietati electrice si magnetice benefice pentru om (asa cum s-a demonstrat stiintific, vezi pagina de studii stiintifice).

Ele se comporta ca o ancora de stabilizare acolo unde exista disfunctionalitati. Asadar, este important sa acordam atentia necesara lacrimilor lui Shiva care ne schimba viata asa cum ne dorim.

Iata ce trebuie facut:
  • curatam bratara, o data pe saptamana sau mai des, depinde cum simtim, cu fumul de la tamaie sau a betisoarelor din santal;
  • pentru ca trebuie respectata, este imperios necesar sa o dam jos de la mana atunci cand facem dragoste si sa o intindem intr-un loc curat;
  • pentru ca trebuie sa o iubim, ii adresam cuvinte frumoase, vorbim cu ea si ii spunem aspiratiile si dorintele noastre;
  • trebuie sa incercam, pe cat posibil, sa o ferim, sa nu fie atinsa de alte persoane. Este doar a ta, pentru sufletul tau.

Puterea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” amplifica sanatatea, iubirea si bunastarea, singura conditie este ca tu sa vrei și să crezi.

Simte diferenta, purtandu-le! Change your life in a great one, wearing Rudraksha!