Cum functioneaza si beneficiile acestor talismane

Semintele de Rudraksha emit diferite frecvente in functie de muchiile lor. Aceste frecvente corespund planetei specifice si energiei Divine pe care o reprezinta. Cand purtam aceste talismane si ne ating pielea, aceste frecvente rezoneaza cu chakrele noastre si le aduc in starea lor naturala de echilibru.

BENEFICIILE TALISMANELOR CU RUDRAKSHA: atenueaza efectele karmelor, protejeaza impotriva accidentelor nefaste si evenimentelor nefericite, indeparteaza efectele malefice ale planetelor, ajuta la pastrarea memoriei si la luarea deciziilor benefice, regleaza tensiunea arteriala, minimalizeaza stresul si relaxeaza mintea, atrage abundenta, ajuta la trezirea energiei Kundalini (dar nu inainte sa fi pregatit cu corpul, mintea si sufletul), iti aduce pace interioara si armonie, controleaza stresul, creste increderea si stima de sine, ofera liniste sufleteasca, stimuleaza mintea si istetimea, echilibreaza chakrele, vindeca emotional-fizic-spiritual.

TERAPIILE CU RUDRAKSHA NE AJUTA SA SCAPAM DE FRICILE INTERIOARE, VINDECANDU-NE SI ECHILIBRANDU-NE, ASTFEL AVAND PARTE MULT MAI USOR DE O VIATA ASA CUM NE-O DORIM.

Cum functioneaza si beneficiile acestor talismane