Termene si Conditii Power of Rudraksha by Cozy

Folosirea, vizitarea sau cumpararea produselor personalizate ale acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe magazin on-line sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi usor fata de produsul ce-l prezinta.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator sau sa achizitionati un produs de la noi.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

La brățările, talismanele si pandantele combinate cu pietre prețioase sau semipretioase care sunt comercializate pe acest site, nu avem certificate de autenticitate deoarece nici noi nu primim de la firmele de unde le achiziționăm. Perlele folosite la produsele noastre sunt de cultura, simulanti si sintetice.

Compania noastra este dedicata protejarii mediului si de aceea certificatele de autenticitate se transmit doar in format electronic, de pe adresa oficiala de email bycozy@rudraksha.ro dar si de pe oficial de telefon +40 731 001 313 via Whatsapp sau alte aplicatii de mesagerie.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare a unei comenzi:
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare a unei comenzi si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Copyright:

INTREGUL CONTINUT AL SITE-ULUI – IMAGINI, TEXTE, GRAFICE, SIMBOLURI, ELEMENTE DE GRAFICA WEB, SCRIPTURI, PROGRAME, LOGO-URI, BAZE DE DATE – ESTE PROPRIETATEA S.C. RUDRAKSHA BY COZY S.R.L. SI ESTE APARAT DE LEGEA PENTRU PROTECTIA DREPTURILOR DE AUTOR. Folosirea fara acordul companiei S.C. RUDRAKSHA BY COZY S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Securitatea datelor personale:

www.rudraksha.ro respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii personale ale clientilor nostri.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri:

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Promotii si concursuri:

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate:

Nu vom fi responsabili in fata niciunei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal:

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si conflicte:

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romane.