Ulei aromaterapie

Per Page

Afișez toate cele 7 rezultate

Ulei aromaterapie Chakra Muladhara

Ulei aromaterapie Chakra Muladhara - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Muladhara (chakra Radacinei).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Swadhistana

Ulei aromaterapie Chakra Swadhistana - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Swadhistana (chakra Sacrala).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Manipura

Ulei aromaterapie Chakra Manipura - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Manipura (chakra Plexului Solar).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Anahata

Ulei aromaterapie Chakra Anahata - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Anahata (chakra Inimii).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Vishuddha

Ulei aromaterapie Chakra Vishuddha  - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Vishuddha (chakra Gatului).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Ajna

Ulei aromaterapie Chakra Ajna - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Ajna (chakra celui de-al 3-lea ochi).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Sahasrara

Ulei aromaterapie Sahasrara - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Sahasrara (chakra Coroanei).
110,00 lei