Uleiuri

Per Page

Afișez 1 - 16 din 40 de rezultate

Ulei aromaterapie Chakra Muladhara

Ulei aromaterapie Chakra Muladhara - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Muladhara (chakra Radacinei).
110,00 lei
-20%

Ulei energizarea Chakrei Radacinii

Acest ulei pentru energizarea Chakrei Radacinii (Muladhara) imbunatateste stabilitatea pe toate planurile, tacticile de supravietuire, obiceiurile transmise din generatie in generatie, rezolva problemele legate de bani, hrana si sanatate.
240,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Swadhistana

Ulei aromaterapie Chakra Swadhistana - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Swadhistana (chakra Sacrala).
110,00 lei

Ulei esential – Sandalwood Magic Attar

  Uleiul din lemn de Santal (magic datorita multiplelor proprietati) sporeste unul dintre cele mai faimoase si utilizate uleiuri din intreaga lume, datorita parfumului exotic si lemnos, dar si datorita numeroaselor beneficii pe care le aduce.
190,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Manipura

Ulei aromaterapie Chakra Manipura - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Manipura (chakra Plexului Solar).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Anahata

Ulei aromaterapie Chakra Anahata - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Anahata (chakra Inimii).
110,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Vishuddha

Ulei aromaterapie Chakra Vishuddha  - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Vishuddha (chakra Gatului).
110,00 lei
-34%

Ulei energizarea Chakrei Gatului

Acest ulei pentru energizarea Chakrei Gatului (Vishuddha) ne ajuta sa ne expunem propria versiune de adevar, sa ascultam si sa fim ascultati de catre altii, sa ne regasim vocea interioara, ne dezvolta abilitatile de comunicare.
200,00 lei
-5%

Ulei esential – Magnetism/Atractie Attar

Un ulei esential perfect pentru a deborda de Magnetism si Atractie - acest ulei esential are un miros exotic dulceag-floral si afrodisiac, fiind obtinut din extract de floare Champa (familia de plante Michelia Champaca).
190,00 lei

Ulei aromaterapie Chakra Ajna

Ulei aromaterapie Chakra Ajna - acest ulei pur pentru difuzor este obtinut dintr-un amestec de uleiuri esentiale naturale, care ajuta la deschiderea si la echilibrarea chakrei Ajna (chakra celui de-al 3-lea ochi).
110,00 lei