Power of Rudraksha by Cozy

Puterea Rudrakselor folosite de „Power of RUDRASKSHA by Cozy” este data de Univers, dar si de faptul ca timp de 90 de zile au fost purificate de catre shaman intr-un templu sacru. Pentru ca totul este personalizat pentru tine, in functie de aspiratiile si cerintele tale, folosind toate regulile pentru ca bratara ta sa te ajute cu adevarat.

Pentru ca sunt autentice (oferim certificat de autenticitate pentru fiecare bratara si raport raze X pentru Rudraksha), pentru ca sunt facute cu incredere, credinta si ceea ce este mai important…. suflet! Deasemenea toate bratarile si talismanele „Power of Rudraksha by Cozy” au in componenta argint sterling (.925).

Tehnica folosita pentru crearea bratarilor „Power of Rudraksha by Cozy” este speciala si invatata chiar de la calugarii asiatici si dupa cum demonstreaza certificatul alaturat (click aici) suntem care cunoastem secretul compatibilitatea Rudrakselor cu pietrele semipretioase si aranjarii in mod corect deoarece detinem franciza de la cel mai mare centru de terapii Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.) din India, iar d-na Cosette Kojic a absolvit cursurile acestui centru.

Se tine cont de suprafata unei margele, de calitatea sa, de muchiile (fatete) folosite, care sunt de la 1 la 21, si care actioneaza asupra fiecarei chakre in parte, de mana pe care se poarta si multe alte secrete de insirare, care trebuie respectate OBLIGATORIU.

Bratarile sunt personalizate in functie de locul, data si ora nasterii, de zodie, de chakra dominanta si de cerintele si aspiratiile fiecaruia. Puterea universului vine in ajutorul nostru si prin Rudraksha.

Change your life in a great one, wearing Rudraksha! Vrei o schimbare in foarte bine in viata ta…? Poarta bratara, talismanul sau terapia „Power of Rudraksha by Cozy„!

In 2016 doamna Cosette Kojic a participat si absolvit doua cursuri in India la Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.) pentru a putea aduce noi cunostinte si terapii clientilor „Power of Rudraksha by Cozy„.

Certificarile si premiile Power of Rudraksha by Cozy

Certificat marca inregistrata Power of Rudraksha by Cozy

Diplome absolvire Power of Rudraksha by Cozy

Premiile Power of Rudraksha by Cozy

Certificat de autenticitate

Peste tot exista falsuri, inclusiv Rudraksha contrafacute, de aceea pentru fiecare bratara „Power of Rudraksha by Cozy”, noi oferim un certificat de autenticitate, ce demonstreaza autenticitatea Rudraksha folosite de noi.

Click aici pentru a vedea in format Acrobat Reader raportul testului cu raze X oferit noua de furnizorul nostru care CERTIFICA autenticitatea si originea Rudrakselor folosite de „Power of Rudraksha by Cozy”!

Fiecare client al „Power of Rudraksha by Cozy” va primi un certificat PERSONALIZAT pentru fiecare bratara sau talisman achizitionat ce va contine datele de identificare ale fiecarui client in parte, tipul bratarii si elementele din care este creata.

CART