Conditii returnare Power of Rudraksha by Cozy

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.” – art. 4, lit. b cap. I, ordonanta nr. 130 / 31.10.2000.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Produsele inapoiate trebuie sa fie noi, fara defecte sau imperfectiuni.

Puteti returna produsele cumparate in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. La returnarea partiala a comenzii la care s-a aplicat reducere, a facut parte dintr-un pachet promotional ce includea reducere de pret sau produs cadou, clientul pierde reducerea pentru intreaga comanda. Clientului i se vor restitui banii pentru pretul produselor returnate minus valoarea reducerii aplicata pentru intreaga comanda.

www.rudraksha.ro prin proprietarul S.C. RUDRASKSHA BY COZY S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului, print-o adresa trimisa de comparator catre noi. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003pentru aprobarea O.G. 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Certificat de autenticitate

Peste tot exista falsuri, inclusiv Rudraksha contrafacute, de aceea pentru fiecare bratara „Power of Rudraksha by Cozy”, noi oferim un certificat de autenticitate, ce demonstreaza autenticitatea Rudraksha folosite de noi.

Click aici pentru a vedea in format Acrobat Reader raportul testului cu raze X oferit noua de furnizorul nostru care CERTIFICA autenticitatea si originea Rudrakselor folosite de „Power of Rudraksha by Cozy”!

Fiecare client al „Power of Rudraksha by Cozy” va primi un certificat PERSONALIZAT pentru fiecare bratara sau talisman achizitionat ce va contine datele de identificare ale fiecarui client in parte, tipul bratarii si elementele din care este creata.