Beneficiile Rudraksha

Beneficiile Rudraksha

Nu este o taina, dar este o minune. Si exista! Daca am putea vedea in mod clar miracolul fructelor arborelui Rudraksha, intreaga noastra viata s-ar schimba din temelii!

Arborii Rudraksha se gasesc in insulele din sud-estul Asiei ca: Java, Sumatra, Borneo, Bali, Timor (Indonezia) dar si in unele parti din sudul Nepalului si Iran.

Folosite in Orient de milenii pentru a imbunatatii diferite sfere ale vietii, fructele arborelui Rudraksha au o imensa putere transformatoare si, mai ales calitati vindecatoare. S-a descoperit ca simpla purtare a fructelor arborelui Rudraksha aduce calm, liniste, concentrare. Exista autoritati medicale care au confirmat proprietatile vindecatoare ale acestor fructe.

Purtandu-le cu credinta ca au capacitati miraculoase, fructele arborelui Rudraksha va schimba, vizibil, viata noastra prin puternice vibratii care intaresc atat mintea cat si corpul:

  • contribuie la vindecarea bolilor (imbunatateste puterea mentala si puterea fizica);
  • aduce si pastreaza dragostea (indeparteaza karma negativa);
  • aduc bogatie si succes (indeparteaza obstacolele).

Traim vremuri grele, oamenii nu mai au speranta pentru o viata mai buna, multi dintre noi sunt suspiciosi si nu mai cred in nimic. Pacat! Aceasta atitudine nu face decat sa ne afunde si mai mult in prapastia neputintei. Rudraksha este considerata a fi cea mai puternica manifestare a Fortei Cosmice. Legenda spune ca ochii lui Shiva (Dumnezeu in religia hindusa), dupa ce au perceput intreaga suferinta a umanitatii au lacrimat. Apoi lacrimile Autotputernicului au cazut pe pamant si au luat forma samantei arborelui Rudraksha, pastrand in ea intreaga evolutie a Universulului.

Daca un om, unul singur, vine si spune “Eu am reusit. Am o viata minunata. Sunt sanatos, fericit, am o situatie financiara buna si, mai presus de toate, am credinta ca niciun alt colier sau cununa cunoscuta in lume nu este atat de benefica, de bun augur si de folositoare precum Rudraksha…”, nu-i intoarce spatele, negand miracolul… el chiar exista, trebuie doar sa deschidem ochii si mintea si sa credem si in ceea ce nu cunostem, nu doar in ceea ce stim deja, dar nu ne-a folosit la nimic. Bratarile “Power of Rudraksha by Cozy” facute din fructele arborelui Rudraksha sunt originale, cu certificate de autenticitate si raport de test cu raze X, (exista numeroase falsuri realizate prin lipire si sculptare), si, atentie (!!!) fructele mancate de viermi sau deformate sunt interzise.

Tehnica folosita pentru crearea bratarilor “Power of Rudraksha by Cozy” este speciala, invatata chiar de la calugarii asiatici si de la singurul centru din lume care foloseste terapia cu Rudraksha, Rudraksha Ratna Science Therapy (R.R.S.T.). Se tine cont de suprafata unei Rudrakshe, de calitatea sa, de muchiile (fatetele) folosite, care sunt de la 1 la 21, si care actioneaza asupra fiecarei chakre in parte, de mana pe care se poarta si multe alte secrete de insirare, care trebuie respectate OBLIGATORIU, altfel o bratara cu Rudraksha ce nu respecta toate aceste secretele ne poate face rau.

Bratarile sunt personalizate in functie de data, locul si ora nasterii, de zodie, de chakra dominanta, de cerintele si aspiratiile fiecaruia. Ai incredere in “Power of Rudraksha by Cozy”, bratarile care sunt facute cu credinta, incredere si mai ales, ceea ce este cel mai important, cu… SUFLET!!! Intrega ta viata se va schimba asa cum iti doresti, purtand bratarile “Power of Rudraksha by Cozy”.

Energia Divinitatii sa fie cu noi! Change your life in a great one, wearing Power of Rudraksha by Cozy!

CART